Esti aici : povesti personalizate // Personajele cartilor

Personajele cartilor


Echipa de cumintenie este o idee care mi-a venit intr-o dimineata de duminica, in timp ce ma gandeam ce joc sa mai gasesc pentru a-l convinge pe Bobo sa se spele pe dinti. Viata noastra este mai usoara de cand au aparut ei, iar regulile si rutina plictisitoare sunt respectate cu mai mare placere, totul parand un joc. Fiecare familie are metodele sale proprii pentru a-si disciplina copiii, dar noi suntem convinsi ca in mod deosebit pentru cei de varsta mica functioneaza mai eficient jocul si fantezia, nu rigiditatea si severitatea excesiva.

Arici Tep-Tep

Arici Tep-Tep


Ariciul Tep Tep ,un personaj simpatic, bun si  intelegator, conduce echipa de cumintenie. El este cel care propune recompensele pentru comportamentele pozitive, dar si "planul de interventie" pentru cele care lasa de dorit.

 
 
Bufnita Buf-Buf

Bufnita Buf-Buf


Bufnita Buf-Buf, inteleapta, inimoasa, serioasa, este cea care se mai incrunta cateodata atunci cand copiii uita regulile de buna purtare.

 
 
Iepuras Pam-Pam

Iepuras Pam-Pam


Iepurasul Pam-Pam, vioi si entuziast, ii ajuta pe copii pas cu pas de-a lungul aventurilor pline de invataminte din povesti.

 
 
Buburuza Ruza-Ruza

Buburuza Ruza-Ruza


Delicata, prietenoasa, Buburuza Ruza-Ruza ii incurajeaza în permanenta pe cei mici sa fie politicosi si respectuosi.