Esti aici : povesti personalizate // Pentru parinti // Mica poveste de Halloween

Mica poveste de Halloween


Mica poveste de Halloween

 

Intr-o zi, stateam linistita la masa mea de scris si lucram foarte atenta. De la o vreme, mi s-a parut ca parca bate cineva la usa. Sunetul era tare slab, asa ca nu m-am oprit din treaba. Totusi, parca iar s-a auzit un mic “cioc-cioc”.

 

M-am dus sa deschid usa. Ce surpriza! Pe prag stateau doua portocale frumoase si stralucitoare. Uff, m-am gandit ca visez si am inchis repede usa.

 

Si iar am auzit: “cioc-cioc”.  Am deschis din nou si am intrebat, cu voce inceata:

-Cine a batut la usa? Voi?

Vai, vai, ce mi-a fost dat sa vad acum? Pe prag stateau acum doua alune micute-micute. Nu intelegeam ce se intampla si m-am gandit ca sunt foarte obosita si ca ar fi bine sa dorm un pic.

 

Am inchis repede-repede usa si m-am pregatit sa ma odihnesc putintel.

 

Dar iar s-a auzit “cioc-cioc”.

Mi-am luat inima in dinti si am mai deschis o data usa.

-Cine a batut la usa? am intrebat. Voi?

Ei bine, de data asta in fata mea stateau doi copii frumosi, o fetita si un baiat, imbracati in costume vesele de Haloween.

 

-Trick or treat? au zis ei, bucurosi. Dulciuri sau pacaleala…

Am rasuflat usurata. Asta voiau ei?

 

Am cautat niste dulciuri la noi acasa si am gasit in cele din urma doua bucatele de ciocolata. Le-am oferit cu draga inima si le-am spus, la despartire:

-Distractie placuta, copii!

 

M-am intors inveselita la masa mea de lucru si m-am gandit cu drag cum cele doua portocale vor bate acum la usa Irinei, vecina noastra mica.« toate articolele ^ mergi sus


Care este parerea ta?