Esti aici : povesti personalizate // de la cititori

Parerile cititorilor nostri


Tinem sa va multumim ... cu ajutorul cartii dumneavoastra te rog si multumesc  fetita mea foloseste foarte des aceste cuvinte. Nu avem probleme.....acum si-a dat seama ca obtine mult mai mult daca spune te log mami...si chiar daca ar trebui sa-si ia singura lucrul pe care il cere , nu pot sa o refuz.

d-na Lucica Oprea, Bucuresti

Am asteptat sa ajunga cartile la destinatie. Pot sa va spun ca fetele au fost foarte incantate, n-au mai vazut asa ceva. Iar eu va multumesc mult pentru promptitudine si amabilitate. Cartile sunt grozave si sigur o sa mai auziti de mine.

 

Adina Cristea, Cluj-Napoca

O carte frumoasa, vesela, scrisa cu imaginatie si bine ilustrata. Si ce bucurie pentru Daria, fetita mea, sa vada ca ea este personajul in jurul caruia se petrec toate in poveste! Echipa de cumintenie a devenit ajutorul nostru de incredere. Mereu ii chemam pe Ariciul Tep-Tep si pe Iepurasul Pam-Pam, atunci cand nu e politicoasa sau daca nu vrea sa se spele pe dinti etc. O intreb: "Oare Ariciul Tep-Tep ce ar spune daca ar fi aici, cu noi?"Asteptam si cartea despre cum sa dormim singuri. Sigur vom avea un sprijin ca sa o incurajam pe Daria sa nu ne mai "viziteze" in fiecare noapte.

Mirela, Timisoara

Stiam ca mai exista carti personalizate pe piata, dar cele de la Casa Spiridusilor mi-au atras atentia prin titlurile lor educative. Pareau sa promita un ajutor parintilor si amuzament copiilor. Ma bucur ca i-am comandat baietelului meu cele doua povestioare, una in limba romana si cealalta in engleza. Pe langa faptul ca sunt atragatoare prin ilustratii, viu colorate, sunt senine si incurajatoare. Copilul este indrumat spre disciplina intr-un mod pozitiv, prin joaca. Iar ideea de a pune la dispozitia parintilor si educatorilor variantele in mai multe limbi ale cartilor este foarte buna. E mai usor sa inveti o limba straina cu ajutorul unei povesti in care chiar tu esti eroul.

Alina, Slatina

O carte nu numai foarte simpatica, dar si folositoare. Fetita mea a stat cu sufletul la gura pana la sfarsit, si s-a imprietenit pe loc cu personajele. Asteptam continuarea!

Cosmina B., Frankfurt

Care parinte nu isi doreste din cand in cand o "echipa a cuminteniei" care sa apara prin magie in casa lor atunci cand copilul bate din picioare si urla: "NU vreau! Nu vreau! Nu vreau !?
Care mama nu si-ar dori o bagheta magica pe care s-o invarta de zece ori atunci cand puiul ei nu mananca mai nimic ? Care tatic nu si-ar dori "o cutie a obiceiurilor rele" pe care doar s-o deschida si sa arunce inauntru, pur si simplu, tot ce e urat in familia sa ?
Toate acestea si multe altele le gasim in cartile de la Casa Spiridusilor. Ele aduc rezolvare magica unor situatii reale in educarea copiilor.
Dragalasele personaje cu nume simpatice, cum ar fi Buf-Buf, Tep-Tep sau Pam-Pam cuceresc prin inventivitatea lor si ne arata cum anume este frumos si civilizat sa ne purtam, intr-un mod practic si jucaus, usor de inteles de catre copii.
Iar pentru parinti, in situatiile dificile, penibile sau triste, aceste povesti aduc poate o idee, o alta rezolvare, sugerata de autoare, care este mama unui baietel nazdravan de 3 ani si jumatate.

Eva Labadi Megyes
Regizor de teatru pentru copii
Realizator al emisiunii pentru copii "PITI SHOW" la Radio Timisoara