Esti aici : povesti personalizate // intrebari frecvente

Intrebari frecvente


Cum comand?

Comanda se poate face fie online, completand formularul nostru de comanda, fie scriindu-ne un e-mail la adresa: contact@povestepersonalizata.ro, fie telefonic la numerele : 0722 786850 sau 0770 652 961

 
In cat timp primesc comanda?

Pentru comenzile de pe teritoriul Romaniei
Termenul de livrare a comenzii este de 15 zile de la data primirii comenzii/primirii confirmarii de plata in cazul in care se plateste prin virament bancar, daca livrarea se face prin posta romana, si 5 zile de la data primirii comenzii/confirmarii de plata pentru livrarea prin curierat rapid.
Pentru comenzile din afara tarii termenul de livrare este variabil in functie de locatia la care va aflati, acesta urmand sa va fie precizat in momentul confirmarii comenzii.

 
Cum platesc?
  • Plata se face in avans, pe baza unei facturi pro-forma, prin transfer bancar, direct in contul nostru: RO08.INGB.0000.9999.0145.3827, deschis la ING BANK N.V.AMSTERDAM, Timisoara. In acest caz, termenul de livrare se va calcula de la data primirii confirmarii de plata.
    Este varianta pe care o incurajam, cea mai simpla si mai usor de gestionat.
  • Plata ramburs la primirea coletului prin curierat rapid.
  • Plata ramburs la ridicarea coletului trimis prin posta romana.
 
Cat costa transportul/curierul?
  • Daca alegeti optiunea "curierat rapid", in functie de greutatea coletului si de locatia dv., veti plati minim 15 RON, plus taxa de ramburs de 7 RON.
  • Daca alegeti optiunea de trimitere prin posta romana, veti plati, in functie de greutatea coletului, minim 9 RON.
 

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.